Particulieren

PARTICULIEREN
Bent u nieuw in Nederland en wilt u goed Nederlands leren spreken? Spreekt u al Nederlands maar wilt u betere zinnen maken? Of gaat het vooral om schrijven? Wilt u werken aan uw woordenschat, spelling of grammatica? Misschien wilt u zich voorbereiden op het inburgeringsexamen of op het Staatsexamen NT2. Goed Nederlands spreken is belangrijk om beter te kunnen communiceren op het werk en daarbuiten. Dutch@work helpt u graag hierbij met een taaltraining op maat. De lessen zijn meestal individueel of in kleine groepjes en worden gegeven bij u thuis of op onze locatie in Roermond.

MAATWERK
Elke cursist is anders en verdient daarom een individuele benadering. Dutch@work verzorgt taaltrainingen Nederlands op elk niveau, van beginners tot gevorderden. Na een intake wordt uw niveau bepaald aan de hand van een korte toets. Samen met u stelt de docent daarna een op maat gemaakt programma op met lesmateriaal op uw niveau. De duur en het programma zijn afhankelijk van uw wensen en het doel van de cursus.

CERTIFICAAT
Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat met uw behaalde niveau van het Nederlands als Tweede Taal (NT2). Hiervoor hanteren wij het Raamwerk NT2 gebaseerd op het gestandaardiseerde Europees Referentiekader (ERK). Er zijn vijf vaardigheden: luisteren, lezen, spreken, gesprekken voeren en schrijven.

Leer Nederlands en voel u hier thuis!

 

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek, belt u dan 0612219686 of mail naar info@dutchatwork.nl